Értékelés: 0/0

Baconbe göngyölt rántott máj

Feltöltve: 2013.11.08.

0 hozzászólás

Kategória: Főétel

Cimkék: baconszalonna, rántott, csirkemáj

Hozzávalók

1 teáskanál mustár, 2 evőkanál Worcester-szósz, 1 nagy fej vöröshagyma, 80 dkg krumpli , étolaj a sütéshez, 2 tojás a panírozáshoz, morzsa, liszt, 10 dkg szeletelt bacon, 50 dkg csirkemáj , 5 dkg Rama, 1 dl tej, , frissen őrölt bors

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A krumplit meghámozzuk, apróra kockázzuk, bő, sós vízben feltesszük főni. Ha megfőtt leszűrjük, villával összetörjük, elkeverjük a Rama-val és a tejjel. A megpucolt hagymát félbevágjuk, vékonyan felszeleteljük, kevés olajban ropogósra sütjük. Elkeverjük a krumplipürével, majd sóval, borssal, mustárral és a Worcester szósszal ízesítjük. A májat megmossuk, és hagyjuk megszáradni. Minden májdarabot betekerünk egy-egy szelet bacon szalonnába, fogpiszkálóval megtűzzük. Először a lisztben, majd a felvert, enyhén sózott tojásban, végül a zsemlemorzsában forgatjuk meg. Serpenyőben olajat forrósítunk, és ropogósra sütjük a májakat.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!