Értékelés: 0/0

Baconbe csavart gombás karaj

Feltöltve: 2015.03.02.

0 hozzászólás

Kategória: Főétel

Cimkék: karaj, bacon, gomba

Hozzávalók

frissen őrölt bors, 20 dkg bacon, 4 vastag szelwt karaj csont nélkül, 1 fej vöröshagyma, 1 teáskanál őrölt pirospaprika, 1 gerezd fokhagyma, 20 dkg csiperkegomba, 1 csomag petrezselyem, 2 zsemle, 1 tojás, , bors, olaj

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

Az apróra kockázott hagymát olajon megdinszteljük. Hozzáadjuk a pirospaprikát és a tisztított, apróra kockázott csiperkét, a zúzott fokhagymát és a petrezselymet. 1 dl vizet öntünk hozzá, és 10 percig pároljuk a gombát, közben sózzuk, borsozzuk. A vízbe áztatott, kifacsart zsemléket elkeverjük a tűzről levett, kihűlt gombával, és hozzákeverjük a tojást. Sózzuk, borsozzuk a tölteléket. A karajszeleteket a szeletek vastagságának a felénél bevágjuk, de nem vágjuk teljesen át, csak annyira, hogy ki tudjuk hajtani egy nagy szeletnek. Enyhén klopfoljuk, sózzuk, borsozzuk a szeleteket, megtöltjük a gombatöltelékkel, feltekerjük, szorosan körbetekerjük baconszeletekkel, tepsibe tesszük, és 160 fokra előmelegített sütőben 1 óra alatt készre sütjük.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!