Értékelés: 0/0

Baconba tekert olívás húskenyér

Feltöltve: 2015.03.11.

0 hozzászólás

Kategória: Előétel

Cimkék: sertséhús, bacon, olajbogyó, olívaolaj, majoranna

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A sütőt 180 fokra bekapcsoljuk. A darált húst elkeverjük tejbe áztatott, kifacsart zsemlékkel, a zúzott fokhagymával, a lereszelt hagymával. A húsmassza kb. felét botmixerrel pépesítjük, a többit darabosan hagyjuk. A masszához keverjük a tojást, a majoránnát, a mustárt, a feldarabolt olajbogyót. Sóval, borssal, fűszerezzük. Sütőpapírral bélelt tepsire hengert formázunk a masszából, bevonjuk a szeletelt baconnel, és 45-50 percig sütjük. Növeljük a hőfokot és megpirítjuk a szalonnát.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!