Értékelés: 0/0

Babfasírt

Feltöltve: 2013.10.11.

0 hozzászólás

Kategória: Előétel

Cimkék: bab, fasírt

Hozzávalók

1 nagy csokor friss petrezselyem, , bors, 50 dkg fehér salátabab, 2 tojás, 1 nagy fej vöröshagyma, 3 púpozott evőkanál zsemlemorzsa, 2 gerezd fokhagyma, 1 citrom, olaj

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

Az átválogatott, megmosott, leszűrt babot friss, sós vízben puhára főzzük és leszűrjük, lecsöpögtetjük. Tálba tesszük, villával összetörjük. Hozzáadjuk az apróra vágott vöröshagymát, a felaprított petrezselymet és fokhagymát, majd a tojásokat. Sózzuk, borsozzuk, belereszeljük fél citrom héját, elkeverünk benne kb. 3 púpozott evőkanál zsemlemorzsát. A masszát 20 percig állni hagyjuk, pogácsákat formázunk, megforgatjuk zsemlemorzsában, majd felhevített olajban mindkét oldalukat ropogósra sütjük. Facsarhatunk még rá egy kis citromlevet. Azon melegében tálaljuk!

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!