Értékelés: 0/0

Ananászos pulykamell

Feltöltve: 2010.12.03.

0 hozzászólás

Kategória: Főétel

Cimkék: pulyka, sajt, ananász

Csak 20 perc

Hozzávalók

70dkg pulykamell, 1 doboz ananászkonzerv, 15 dkg Pannonia sajt, 5 szelet kapuvári sonka, 3 dl tejszín, kevés liszt, só, olaj a sütéshez

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A pulykamellet nagyobb kockákra vágom. Lisztbe megforgatom és olajon kérget sütök rájuk. A kisült pulykakockákat jénai edény aljára rakom egymás mellé. Az ananászkonzervet (darabolt) leszűröm és az ananászkockákat a húsra szórom. Ráterítem az 5 szelet sonkát. A sajtot lereszelem és a sonka tetején szétszórom,majd leöntöm a tejszínnel. Alufóliával letakarom és 25-30 percig így sütöm, majd az alufóliát levéve megpirítom a tetejét. Natúr rizzsel tálalom. A családom és a barátaim nagy kedvence. Még senki sem csalódott benne:.)

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!