Értékelés: 0/0

Alma cukorszirupban

Feltöltve: 2014.01.29.

0 hozzászólás

Kategória: Desszert

Cimkék: alma, méz, cukor

Hozzávalók

6 közepes méretű alma, 45 dkg cukor, 15 dkg méz, 5 dl víz, néhány csepp ételfesték

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A cukrot, a mézet és a vizet összekeverjük, és néhány cseppnyi ételfestékkel színezhetjük. Az egészet jól összekeverjük, nagyon sűrű, bugyogó cukormasszává forraljuk, és azonnal levesszük a tűzről. Az almákat pálcikákra szúrjuk, és belemártjuk a sűrű cukorszirupba, majd szilikonos és kiolajozott sütőpapíron kitámasztva hagyjuk megkeményedni. Nagyon gyorsan dolgozzunk, mert a szirup hamar szilárdul.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!