Értékelés: 0/0

Abált oldalas

Feltöltve: 2016.01.19.

0 hozzászólás

Kategória: Főétel

Cimkék: oldalas, paprika, fokhagyma

Hozzávalók

2 evőkanál , 80 dkg oladalas, 5 gerezd fokhagyma, 2 evőkanál őrölt pirospaprika, bors

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A megmosott, megtisztított oldalast 2 gerezd zúzott fokhagymával, sóval, borssal együtt feltesszük főzni annyi vízbe, amennyi bőven ellepi, és puhára főzzük. Ha megpuhult, kivesszük, nagy tányérra helyezzük.
Finomra zúzzuk a maradék fokhagymát, megkenjük vele az oldalast. Megszórjuk frissen őrölt borssal, pirospaprikával, és hűtőszekrénybe dermedni. Tálaláskor a csontok között daraboljuk fel az oldalast, zöldségekkel, kenyérrel tálaljuk.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!