Értékelés: 0/0

A legfinomabb melegszendvics

Feltöltve: 2010.12.12.

0 hozzászólás

Kategória: Egyéb

Cimkék: melegszendvics, májkrém, toast

Csak 20 perc

Hozzávalók

6 db toast kenyér, 2 db kicsi sertésmáj/csirkemáj konzerv, 1 ek kechup, 1 ek majonéz, 1/2 ek mustár, csipet oregano, bazsalikom, bors, 10 dkg füstölt sajt, 10 dkg sima sajt (pl. trappista)

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A hozzávalókat összekeverem, (kivéve sajtok) majd a toast kenyérre kenem (mi vastagon szeretjük) ráreszelem a kétfajta sajtot vegyesen, majd 150 fokra előmelegített sütőbe teszem. Akkor kész, ha a sajt megbarnult a kenyéren. A kész melegszendvicsre még adható kis kechup, annak aki szereti.
Jó étvágyat hozzá!

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!